Decathlon mountainbikes – Welke mogelijkheden zijn er?

Weet je niet wat voor mountainbike bij je past? Vind je een mountainbike van 900 euro te gortig? Geen probleem, dat begrijpen wij maar al te goed. Voor een goede prijs/kwaliteit verhouding weten wij precies waar je terug kunt voor een goede mountainbike, zodat je toch je passie achterna kunt gaan. In dit artikel vertellen wij waarom Decathlon mountainbikes een perfecte match zijn voor de gewone mountainbiker. Benieuwd? Lees snel verder.

Wat maakt een Decathlon mountainbike speciaal?

Decathlon biedt een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding voor al hun fietsen. Naast het feit dat ze kwalitatief goede mountainbikes hebben, bieden ze ook een aantal mooie garanties namelijk:

● Rendement
● Comfort

Deze combinatie zijn wel echt essentieel voor iedere mountainbiker. Wat namelijk vaak voorkomt bij mountainbikes van het goedkopere segment, is dat kwaliteit en comfort in vergelijking met Decathlon fietsen totaal niet voldoen aan de eisen. Decathlon onderscheidt zichzelf door daar wel rekening mee te houden.

Tevens heeft Decathlon medewerkers die gespecialiseerd zijn in mountainbikes en daarom goede adviezen kunnen verlenen aan een potentiële koper. Dus je bent van meerdere dingen verzekerd namelijk: Goed advies, kwaliteit mountainbike en rendement wat zich terug betaald tijdens het fietsen.

Wat voor type mountainbikes hebben ze?

Decathlon heeft 6 verschillende categorieën:

Hierdoor kun je aan de hand van de informatie op de website, kijken wat voor mountainbike geschikt is voor jou. Op de website staat alle essentiële informatie die je moet weten over de mountainbike die je interessant vindt. Er staan goede tips, tricks en video’s op waarmee je jouw mountainbike absoluut goed houdt.

Ook verkopen ze mountainbike onderdelen en mountainbike accessoires waardoor je jouw fiets zo kunt afstellen dat je met volle tevredenheid je route kunt gaan fietsen. Ze hebben een heel breed assortiment waarin je alles kunt vinden wat je nodig hebt om aanpassingen te verrichten op jouw mountainbike. Al het materiaal is aanwezig.

Ons advies

Mocht je benieuwd zijn naar de vele mogelijkheden die Decathlon voor je kan realiseren, neem dan een kijkje op hun website. Vanwege de prijs/kwaliteit verhouding zijn de mountainbikes van decathlon zeker interessant. Maar kijk wel naar een mountainbike met de juiste onderdelen.
Een mountainbike die wij kunnen aanraden is de CROSS COUNTRY MOUNTAINBIKE XC 100 S 29″, Klik hier voor meer informatie!

CROSS COUNTRY MOUNTAINBIKE XC 100 S 2922 1 1024x579 - Decathlon mountainbikes - Welke mogelijkheden zijn er?

Met deze mountainbike kan je veilig kunt genieten van de heerlijke mountainbike routes.

Over Maikel

Check Also

De beste fietstrainer

De beste fietstrainers – welke zijn dat?

Ben je een doorwinterde mountainbiker maar blijf je soms toch liever binnen voor je trainingen, …

SportSport