Merken

Mountainbike merken
Op deze pagina vind je verschillende mountainbike merken.

Cube
De kernwaarden van het merk Cube zijn prijs, kwaliteit en duurzaamheid.
De Duitse fietsfabrikant is een uitgegroeid tot een van de grootste mountainbike merken van West-Europa. Cube mountainbikes zijn netjes afgewerkt, hebben een mooi design en zijn van goede kwaliteit. Wil je kwaliteit maar niet de hoofdprijs betalen voor je mountainbike dan is Cube een geschikte keuze.

Merk Cube 300x74 - Merken

Cannondale
Cannondale is een Amerikaans merk, het is opgericht in 1971 door Joe Montgomery. Cannondale is voornamelijk bekend oor de Lefty voorvorken. Cannondale heeft daarmee voor een revolutie gezorgd op het gebied van voorvorken. De mountainbike van Cannondale hebben een mooi design en het rijcomfort is van hoge kwaliteit.

Merk Cannondale 300x51 - Merken

Specialized
Het Amerikaanse merk Specialized staat zeker in de top van de mountainbike merken. Vooral door de fijne geometrie, hoge afmontage en strakke designs. Het merk Specialized is opgericht in 1974 onder leiding van Mike Sinyard. Specialized is vaak voorloper in vele ontwikkelingen op het gebied van mountanbikes. Hun slogan is daarom “Innovate or die” en dat maken ze waar!

Merk Specialized 300x124 - Merken

Giant
Giant werd in 1972 opgericht in Taiwan. Het merk Giant is begonnen in het wielrennen maar heeft zich later ook gericht op mountainbikes. Giant staat synoniem voor technologische innovatie en uitmuntende kwaliteit.

Merk Giant 300x51 - Merken

Santa Cruz
Het merk Santa Cruz komt uit Amerika en is opgericht in 1993.
De mountainbikes van Santa Cruz zijn zonder tussenkomst van een dealer online te bestellen.
Het merk heeft betreft afwerking en kwaliteit een zeer goede naam.

Merk Santa Cruz 300x24 - Merken

Canyon
Canyon is een Duitse fabrikant van racefiets en mountainbikes. Het bedrijf werd in 1985 opgericht door Roman Arnold. De mountainbikes van Canyon worden door hoog gekwalificeerde, creatieve designer en gepassioneerde mountainbikers ontwikkelt. De Canyon bikes worden net als het merk Santa Cruz via internet verkocht.

Merk canyon 300x67 - Merken

Scott
Scott is een Zwitserse fabrikant van hoogwaardige mountainbikes. Het is opgericht in 1958.
Scott was het eerste fietsmerk die de revolutionaire 27,5 mountainbikes op de markt bracht.
De Scott mountainbikes zijn er vaak als eerste bij als er nieuwe ontwikkelingen zijn in de markt.

Merk Scott e1504105887994 - Merken

Trek
Het merk trek is één van de grootste fietsmerken in de wereld. Het bedrijf is in 1976 gestart in Waterloo in Amerika. De grondlegger van het merk Trek is Gary Fisher. Het merk Trek staat bekend om zijn hoog kwalitatief mountainbikes en hun strakke design.

Merk Trek e1504105872960 - Merken

Bulls
Het merk bulls is een Duits merk met een zeer scherpe prijs-kwaliteit verhouding. Het is opgericht in het jaar 1994.

Merk Bulls 300x67 - Merken

SportSport